Zapraszam Was na Kolację Andrzejkową przy świecach z laniem wosku, pełnym relaksem i muzyką na żywo. Jedzenie jak zawsze wyśmienite!
Menu:Amuse - bouche:
⁃ Domowe pieczywo ze smalcem GarMasz i ogórkiem kiszonym z mojej spiżarni
Przystawka:
⁃ Paryżanka (Kaszanka) firmowa z cebulką, ziemniakami i czarną truflą (wypieczona w piecu i podana z oliwą truflową)
Zupa:
⁃ Krem z pietruszki z białą czekoladą i truflą
Danie główne do wyboru:
⁃ Noga z kaczki confit z puree marchewkowym i buraczkami na maśle
⁃ Karkówka wolnopieczona z ziemniakami gratin i marchewką z porem
Deser do wyboru:
⁃ Sernik mojej mamy z musem owocowym
- Domowa galaretka z owocami z kompotu
Finger food (dostępne w formie bufetu przez cały wieczór) hummus z warzywami na ostro, klasyczny tatar wołowy, pasta z makreli, pasta jajeczna
W cenie butelka wina na parę oraz woda i soki.
REZERWACJE TELEFONICZNE:
500 011 343
Zapraszam,
Piotr Pielichowski