stat

Pożegnaj stary rok w wyjątkowym stylu! Zapraszamy na wyjątkową Sylwestrową Kolację Degustacyjną, która będzie kulinarną celebracją na zakończenie roku.

Sylwester 2025/2026 - wszystkie imprezy

Szef Kuchni przygotował 7 wybornych dań, będących mistrzowskim połączeniem lokalnych składników i sezonowych smaków:
AMOUSE BOUCHE Wołowina / Żurawina / Orzech włoski
PRZYSTAWKA I Wołowina Wagyu / Trufla
PRZYSTAWKA II Jesiotr / Kawior Antonius
PRZYSTAWKA III Śledź / Goldwasser
ZUPA Kaczka / Foie Gras
DANIE GŁÓWNE I Jagnięcina / Chorizo
INTERMEZZO
DANIE GŁÓWNE II Dorsz / Raki
DESER Porn Star

Informacje i Rezerwacja
Cena: 699 zł za osobę (menu 7 dań).
Wine Pairing: Opcjonalny dobór win dostępny od 250 zł od osoby.
Opłata Serwisowa: Do stolików od sześciu osób doliczamy 10% opłaty serwisowej.

Przed zakupem biletu dokonaj rezerwacji na kontakt@tyglegdanskie.pl
Zapewnij sobie niezapomniany wieczór i przywitaj Nowy Rok wraz z nami!

Bid Farewell to the Old Year in Exceptional Style!
We invite you to an exclusive New Years Eve Tasting Dinner, a culinary celebration to mark the end of the year.

Our Chef has prepared 7 sophisticated courses, a masterful combination of local ingredients and seasonal flavours:

AMUSE BOUCHE Beef / Cranberries / Walnut
APPETIZER I Wagyu Beef / Truffle
APPETIZER II Sturgeon / Caviar Antonius
APPETIZER III Herring / Goldwasser
SOUP Duck / Foie Gras
MAIN COURSE I Lamb / Chorizo
INTERMEZZO
MAIN COURSE II Cod / Crayfish
DESSERT Porn Star

Information and Reservation
Price: 699 PLN per person (7-course menu).
Wine Pairing: Optional wine selection (Wine Pairing) available from 250 PLN per person.
Service Charge: We add a 10% service fee to tables of six people or more.

Before purchasing a ticket, make a reservation at kontakt@tyglegdanskie.pl

Ensure an unforgettable evening and welcome the New Year with us!

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach

gru 31

środa, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 700 zł
gru 31

środa, g. 19:00 - 03:00

Łeba,
bilety 1500 zł