Spędź ostatnie chwile 2023 roku w samym sercu Sopotu z widokiem na morze oraz najdłuższe drewniane molo w Europie. W pięknych eleganckich wnętrzach legendarnego hotelu Sofitel Grand Sopot, podczas uroczystej kolacji w restauracji Grand Blue szef kuchni Tomasz Iwańca serwować będzie 5-daniową ucztę z muzyką na żywo. Przed północą Goście podziwiać będą występ artystyczny- teatr ognia, który odbywać się będzie w ogrodzie.
MENU:PrzystawkiPlastry wędzonej gęsi
karmelizowane figi / marynowana dynia / gęsia wątróbka / brandy
Terrina z ośmiornicy
dymiony kawior / szparagi morskie / marynowana krewetka królewska / edamame
ZupaKremowe duo
karczochy / ziemniaki vitelotte / czarna trufla
Danie główneComber jagnięcy sous vide
palony bakłażan / mięta / salsa z marynowanych śliwek / pierożek z wędzoną marchwią
DeserGrand ambasador
szampański kawior / złoto / pomarańcze