stat

Wyjątkowa kolacja komentowana w Solmarina Restaurant! Pięciu znakomitych Szefów Kuchni zaprezentuje autorskie dania, którym towarzyszyć będzie starannie dobrana whisky The Balvenie. Wieczór umili muzyka na żywo, tworząc niezapomniany kulinarny spektakl smaków i aromatów.

Kolacja komentowana z pairingiem whisky The Balvenie w dniu 29.03.2025 | 18:40-22:00*

Muzyka na żywo
Koktajl powitalny | 18:40
5 wyśmienitych dań przygotowanych przez znakomitych Szefów Kuchni. Do każdego dania starannie dobrane whisky The Balvenie. SPRAWDŹ MENU
*Uprzejmie prosimy o punktualne przybycie na wydarzenie.

Za kulinarną ucztę tego wieczoru odpowiadać będą wybitni Szefowie Kuchni:

  • Jacek Majcherek - Solmarina Restaurant | Grano Hotel Solmarina

  • Piotr Żylak - Restauracja Młyn | Hotel Grano Gdańsk Old Town

  • Bartosz Czyżyk - Restauracja Magiel | Hotel Almond

  • Gracjan Szychowiak - Restauracja Mamma Mia Zielona Pietruszka | Hotel Number One by Grano

  • Andrzej Peszel - Bistro Młyn

w każdą niedzielę (do 27.04)

Gdańsk,
bilety 149 zł
maj 20

wtorek, g. 18:00

bilety 460 zł