Wyjątkowa kolacja komentowana w Solmarina Restaurant! Pięciu znakomitych Szefów Kuchni zaprezentuje autorskie dania, którym towarzyszyć będzie starannie dobrana whisky The Balvenie. Wieczór umili muzyka na żywo, tworząc niezapomniany kulinarny spektakl smaków i aromatów.
Kolacja komentowana z pairingiem whisky The Balvenie w dniu 29.03.2025 | 18:40-22:00*
Muzyka na żywo
Koktajl powitalny | 18:40
5 wyśmienitych dań przygotowanych przez znakomitych Szefów Kuchni. Do każdego dania starannie dobrane whisky The Balvenie. SPRAWDŹ MENU
*Uprzejmie prosimy o punktualne przybycie na wydarzenie.
Za kulinarną ucztę tego wieczoru odpowiadać będą wybitni Szefowie Kuchni:
- Jacek Majcherek - Solmarina Restaurant | Grano Hotel Solmarina
- Piotr Żylak - Restauracja Młyn | Hotel Grano Gdańsk Old Town
- Bartosz Czyżyk - Restauracja Magiel | Hotel Almond
- Gracjan Szychowiak - Restauracja Mamma Mia Zielona Pietruszka | Hotel Number One by Grano
- Andrzej Peszel - Bistro Młyn