stat
Impreza już się odbyła

Inauguracyjna kolacja w restauracji Searcle. Oparta na motywach przewodnich konceptu restauracji tj. MORZE, LAS, POLE. 4 wybitnych szefów kuchni na zaproszenie head chefa Przemka Woźnego, będzie autorami niezapomnianych doświadczeń zaserwowanych wszystkim gościom. 6 - daniowe menu będzie owiane tajemnicą aż do momentu kolacji. Zaproszeni szefowie to Paweł Stawicki, Tomasz Purol, Przemysław Langowski, Marcin Popielarz oraz oczywiście w roli gospodarza Przemek Woźny. Kolacji towarzyszyć będzie muzyka na żywo a serwowane dania będą opisywane przez przyrządzających ich szefów.

lis 21

piątek, g. 19:00

bilety 380 zł
sty 9

piątek, g. 19:00 - 22:00

bilety 990 zł
Cena menu to:
290 pln za osobę - jest to cena 6-daniowego menu z aperitif oraz wodą.

450 pln za osobę z pairingiem wina - jest to cena 6-daniowego menu z aperitif, wodą oraz pairingiem (3 kieliszki wina po 125 ml każdy plus koktajl digestive)

Data wydarzenia :
21.04.2023, godzina 19:00

Miejsce:
Restauracji Searcle, która mieści się od strony zatoki w hotelu Courtyard by Marriott Gdynia.

Rezerwacje przyjmujemy do 14.04.2023.
Adres emial: restaurant.gdncy@hotelco51.com lub pod numerem telefonu 512 251 454

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.