stat

Kolacja Wigilijna z muzyką na żywo w restauracji Grino. Szef Kuchni Adam Ramutkowski przygotował autorskie menu pełne świątecznych smaków, a nasza obsługa oraz piękne wnętrza zagwarantują ciepłą atmosferę.

Rezerwacja stolików: 
tel. 58 5555 846
e-mail. hb711-fo1@accor.com

Menu:

APERITIF:

Grzane wino z pomarańczą i nutą goździków.

PRZYSTAWKA :
CARPACCIO Z BURAKA, MUS JABŁKOWY Z CHILLI, SZPINAK, CHIPSY Z BURAKA, ORZECHY NERKOWCA, DRESSING MIODOWO MUSZTARDOWY

ZUPA:
TRADYCYJNY BARSZCZ CZERWONY, TORTELLINI Z BOROWIKAMI, PESTO PIETRUSZKOWE

DANIE GŁÓWNE:
STEK Z ŁOSOSIA, KOPYTKA W KREMOWYM SOSIE Z GRZYBAMI LEŚNYMI, MŁODY SZPINAK, CHRUST Z PORA, OLIWA KOPERKOWA
LUB
ROLADA WOŁOWA Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM, GNIECIONE ZIEMNIAKI, MARYNOWANA CZERWONA KAPUSTA Z JABŁKIEM, PUDER Z BOCZKU, SOS PIECZENIOWY
DESER:
SŁODKI BUFET (CIASTA, DESERY)

Napoje wliczone w cenę:
WODA/KAWA/ HERBATA

MENU DLA DZIECI 79
(1 danie do wyboru + bufet deserowy + napój )
-CHRUPIĄCE POLĘDWICZKI Z KURCZAKA, FRYTKI, ŚWIEŻY OGÓREK
-ŁOSOŚ PIECZONY, KOPYTKA, GROSZEK NA  MAŚLE
-PIEROGI Z TWAROGIEM I ZIEMNIAKAMI, KREMOWE MASŁO, SZCZYPIOREK
Wszystkie ceny podane są w PLN oraz zawierają podatek VAT.
Informujemy, że do finalnego rachunku doliczamy 10% serwisu

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    279 zł
Zapraszamy na wyjątkowy, świąteczny wieczór z muzyką na żywo w restauracji Grino.
gru 14

niedziela, g. 9:00

Gdynia,
bilety 850 zł