Kolacja Wigilijna z muzyką na żywo w restauracji Grino.
Szef Kuchni Adam Ramutkowski przygotował autorskie menu pełne świątecznych smaków, a nasza obsługa oraz piękne wnętrza zagwarantują ciepłą atmosferę.
Rezerwacja stolików:
tel. 58 5555 846
e-mail. hb711-fo1@accor.comMenu:
APERITIF: Grzane wino z pomarańczą i nutą goździków.
PRZYSTAWKA :CARPACCIO Z BURAKA, MUS JABŁKOWY Z CHILLI, SZPINAK, CHIPSY Z BURAKA, ORZECHY NERKOWCA, DRESSING MIODOWO MUSZTARDOWY
ZUPA:TRADYCYJNY BARSZCZ CZERWONY, TORTELLINI Z BOROWIKAMI, PESTO PIETRUSZKOWE
DANIE GŁÓWNE:STEK Z ŁOSOSIA, KOPYTKA W KREMOWYM SOSIE Z GRZYBAMI LEŚNYMI, MŁODY SZPINAK, CHRUST Z PORA, OLIWA KOPERKOWA
LUB
ROLADA WOŁOWA Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM, GNIECIONE ZIEMNIAKI, MARYNOWANA CZERWONA KAPUSTA Z JABŁKIEM, PUDER Z BOCZKU, SOS PIECZENIOWY
DESER:SŁODKI BUFET (CIASTA, DESERY)
Napoje wliczone w cenę:
WODA/KAWA/ HERBATA
MENU DLA DZIECI 79 (1 danie do wyboru + bufet deserowy + napój )
-CHRUPIĄCE POLĘDWICZKI Z KURCZAKA, FRYTKI, ŚWIEŻY OGÓREK
-ŁOSOŚ PIECZONY, KOPYTKA, GROSZEK NA MAŚLE
-PIEROGI Z TWAROGIEM I ZIEMNIAKAMI, KREMOWE MASŁO, SZCZYPIOREK
Wszystkie ceny podane są w PLN oraz zawierają podatek VAT.
Informujemy, że do finalnego rachunku doliczamy 10% serwisu
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.