W październiku Gdańsk otula się mgłą, a długie wieczory niosą ze sobą dreszczyk emocji. To idealny moment, by przeżyć wyjątkową kolację degustacyjną inspirowaną mroczną elegancją Hannibala Lectera i wprowadzić się w halloweenowy nastrój.
11 października szef kuchni Crazy Butcher Bistro zaserwuje niezwykłe dania, a Grzegorz Billot z Wine Taste by Kamecki opowie o doskonałych winach, które otworzymy podczas tego wieczoru. Wszystko, co pojawi się na stole, zachwyciłoby samego bohatera "Milczenia owiec".
A co się pojawi?
Aperitif
Jane Ventura CAVA Gran Reserva 2017
Snack
Serce | Gran Sasso Pecorino 2022
Starter
Udo i skóra | Rocche dei Manzoni Langhe Nebbiolo 2022
Starter
Wątroba i fasolka | Brancaia Chianti Classico Riserva 2019
Danie główne
Policzki | Chateau Phelan Segur magnum 2018
Deser
Mózg | Markus Molitor Zeltinger Himmelreich Kabinett 2022
Chcesz przeżyć ten wieczór z nami? Rezerwacja z przedpłatą jest obowiązkowa. Skontaktuj się z nami, by zagwarantować sobie miejsce przy stole.
gdansk@wtaste.pl
885 369 425