Pierwszy dzień wiosny w Canis sycylijskie wino w towarzystwie serów z całego świata! Salve! Jak najlepiej przywitać pierwszy dzień wiosny? Oczywiście, wyjątkowym winem i przepysznym jedzeniem! Już 21 marca zapraszamy na niezwykłą kolację w restauracji Canis. W roli gospodarza wystąpi Bran Ambasador winnicy Cantina Benanti, Sonia Cascinati, która poprowadzi tę wyjątkową ucztę. Kolacja poprowadzona zostanie w języku angielskim.
Podczas kolacji będziemy mieli okazję spróbować 6 wspaniałych sycylijskich win, produkowanych z winogron rosnących na zboczach Etny. Cantina Benanti korzysta z unikalnego terroir wulkanicznych zboczy i rodzimych odmian winogron. Jest to winnica, która wyrosła z rodzinnej tradycji tworząc wina światowej klasy z poszanowaniem tradycji i regionu.
Ponadto nasz szef kuchni, Mateusz Janusz, tym razem zabierze nas w podróż po świecie serów. Dla każdego z Was przygotujemy cztery przystawki oraz jedno z trzech dań głównych do wyboru. Każda propozycja to połączenie wyjątkowych smaków z wybranym serem.
Na zakończenie wieczoru czekać będzie na Was deska serów, które zostały użyte w kolejnych potrawach.
Zapraszamy do dokonywania rezerwacji drogą mailową przyjmujemy je wyłącznie za pośrednictwem poczty elektronicznej: canis@canisrestaurant.pl
Liczba miejsc ograniczona, więc nie zwlekajcie z rezerwacją!