stat
Impreza już się odbyła

Oria Magic House zaprasza na wyjątkową kolację setową - KUCHNIA AZJATYCKA - przygotowaną przez trzech zacnych szefów KUCHNI: Alexa Supino (ORIA MAGIC HOUSE), Filipa Herba (YATTA) i Jakuba Bartkowskiego (YATTA).

gru 24

wtorek, g. 19:00

bilety 365 zł
gru 31

wtorek, g. 19:00 - 23:00

Gdańsk,
bilety 599 zł
MENU:  
Amuse Bouche: chipsy z nori - nori/sezam/oliwa szczypiorkowa

Set 1: Sashimi z toro z tuńczyka błękitnopłetwego podane na liściu shiso z tsuma z rzodkwi, z dodatkiem ikry z pstrąga Nigiri z beryksa wspaniałego, z topingiem kizami wasabi Gunkan w nori z tatarem z serioli (szczypior, szalotka, sos sojowy, sriracha, sok z limonki) (Filip Herba)

Set 2: Baozi z kaczka /przyprawy korzenne/ sos choya / jesienna sałatka z piklami i vinegrette yuzu (Jakub Bartkowski)

Set 3: Zupa dyniowa/gyoza krewetka/ liść kafiru / trawa cytrynowa/ pikle / olej szczypiorek/ kolendra (Jakub Bartkowski)

Set 4: Rostbef/pure kalafior/masło z wasabi/chiński brokuł/miso Demi z czerwonym pieprzem/oliwa chilli - sezam (Alex Supino)

Set 5: Fondant z czekoladą/lody choya/puder migdałowy/żel z rokitnika (Alex Supino)

Wino - Choya 

To wszystko plus oryginalny klimat (muzyka, światła sceniczne, Motława za oknem).
W cenie:  
160 zł/ osoba (taka cena to nie żart!) przy rezerwacji dokonanej do PIERWSZEGO DNIA WIOSNY 21- go marca.   
200 zł/ osoba - rezerwacja złożona w terminie 22.03- 29.03. 

Zapraszamy do rezerwacji miejsc. Warunkiem przyjęcia i potwierdzenia udziału w kolacji setowej jest wpłata na konto pełnej kwoty lub na miejscu w ORIA MAGIC HOUSE. Rezerwacje przyjmujemy do 29- go marca lub do wyczerpania limitu miejsc.