stat
Impreza już się odbyła

Wznieś toast za miłość w wyjątkowej atmosferze z widokiem na sopockie molo! W dniach 14-16 lutego zapraszamy na limitowane walentynkowe menu, stworzone specjalnie dla zakochanych przez Szefa Kuchni Marka Soczewkę.

14 - 28 lutego 2025, g. 13:00

Gdynia,
Wstęp wolny
maj 31

sobota, g. 19:00

bilety 127 - 159 zł
Kup bilet
Trzydaniowa kolacja serwowana, powitalny drink, aromatyczna kawa, herbata oraz nielimitowane wino musujące i domowe czekają na Was tego wieczoru. Nie zabraknie również słodkiej niespodzianki - wykwintnych czekoladek, które dopełnią romantyczny klimat.

Cena: 490 PLN / 2 osoby + 10% service charge

Rezerwacje: anastazja.kruczkowska@sheraton.com | 506 788 728

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    490 zł
490 zł za dwie osoby

Przeczytaj także