Celebruj szampańską noc w Sheraton Sopot Hotel w weneckim stylu. W sali balowej Baltic Panorama podane zostaną wyrafinowane dania z regionu Veneto. Przygotuje je szef kuchni Krystian Szidel wraz z utalentowanym zespołem. Wspaniałej kolacji towarzyszyć będą włoskie wina i muzyka na żywo. Wyjątkowe chwile zakończą się noworocznym toastem z widokiem na sopockie molo.
W menu weneckiej kolacji sylwestrowej znajdą się:- Ostrygi i kieliszek szampana Moet Chandon Brut Imperial,
- Tatar z tuńczyka podawany z oliwą extra virgin, majonezem ostrygowym i sardynką marynowaną,
- Risotto z krewetkami gamberetti, ośmironicą oraz oliwą z bergamotką,
- Ravioli z ogonem wołowym i selerem naciowym,
- Filet z miecznika z domowym makaronem sepia,
- Cielęcina podana z polentą z truflami i grzybami,
- Deska serów na wózku,
- Deser semifreddo truskawkowe z prosecco i bazylią.
Na każdą parę przewidziano także po butelce białego i czerwonego wina. Goście mogą skorzystać także z oferty napoi bezalkoholowych oraz kawy i herbaty.
Cena kolacji wynosi 800 złotych od osoby.
Rezerwacji można dokonać pod numerem telefonu
58 767 16 76 lub mailowo:
konferencje.sopot@sheraton.com.