stat
Impreza już się odbyła

Kolacja wenecka z widokiem na molo

Kolacja sylwestrowa

Celebruj szampańską noc w Sheraton Sopot Hotel w weneckim stylu. W sali balowej Baltic Panorama podane zostaną wyrafinowane dania z regionu Veneto. Przygotuje je szef kuchni Krystian Szidel wraz z utalentowanym zespołem. Wspaniałej kolacji towarzyszyć będą włoskie wina i muzyka na żywo. Wyjątkowe chwile zakończą się noworocznym toastem z widokiem na sopockie molo.

gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 1500 zł
gru 31-1.01

wtorek - środa, g. 20:00

Sopot,
bilety 1090 zł
W menu weneckiej kolacji sylwestrowej znajdą się:
- Ostrygi i kieliszek szampana Moet Chandon Brut Imperial,
- Tatar z tuńczyka podawany z oliwą extra virgin, majonezem ostrygowym i sardynką marynowaną,
- Risotto z krewetkami gamberetti, ośmironicą oraz oliwą z bergamotką,
- Ravioli z ogonem wołowym i selerem naciowym,
- Filet z miecznika z domowym makaronem sepia,
- Cielęcina podana z polentą z truflami i grzybami,
- Deska serów na wózku,
- Deser semifreddo truskawkowe z prosecco i bazylią.

Na każdą parę przewidziano także po butelce białego i czerwonego wina. Goście mogą skorzystać także z oferty napoi bezalkoholowych oraz kawy i herbaty.

Cena kolacji wynosi 800 złotych od osoby.
Rezerwacji można dokonać pod numerem telefonu 58 767 16 76 lub mailowo: konferencje.sopot@sheraton.com.

Przeczytaj także