Już 17 września czeka nas kolejny niezapomniany wieczór w Treinta y Tres. Tym razem będzie to kolacja połączona z degustacją starannie wyselekcjonowanych europejskich win, którą poprowadzą znakomici sommelierzy - Paweł Zduniak i Master Sommelier Piotr Pietras. Ilość miejsc jest mocno ograniczona, dlatego też serdecznie zapraszamy Was już dziś.
MENU:ZupaGazpacho
wino: Tetramythos, Retsina Amphore Nature, Peloponez, Grecja
PrzystawkaKremowy flan z łososiem
wino: Henri Milan, Le Grand Blanc, Prowansja, Francja, 2015
Danie głównePierś z kaczki z piklami
wino: Comando G, La Bruja de Rozas, Sierra de Gredos, 2018
DeserKokosowa espuma z lodami maracuja, granitą i bazylią
wino: Jurtschisch, Riesling Auslese, Ried Heiligenstein, Kamptal, Austria, 2017
dress code: smart casual
rezerwacje miejsc: tel.:+48 782 702 925 / mail: 34@oliviastar.pl