Chcesz zaskoczyć swoich bliskich i znajomych umiejętnością przygotowania wspaniałych włoskich dań i deserów? Koniecznie wybierz się na warsztaty kulinarne prowadzone przez Adama Głowińskiego, Szefa kuchni Restauracji Morska.
Gwarantujemy dobrą zabawę!
Prowadzący - Adam Głowiński - młody, ambitny i niezwykle zdolny kucharz,
Swoją historię w świecie gastronomii rozpoczął w wieku 18 lat, w jednej ze stołecznych restauracji, gdzie nauczył się doskonałej organizacji pracy i dań kuchni śródziemnomorskiej.
Następnie, chcąc spróbować sił w hotelarstwie, objął stanowisko szefa zmiany w hotelowej kuchni w Olsztynie.
Kolejnym etapem była praca w 5-gwiazdkowym hotelu w Sopocie. Dzięki tej pracy poznał swojego mentora, który rozbudził w nim pasję do gotowania i miłość do cukiernictwa - Grzegorza Nakrajnika.
Dzięki zdobytemu doświadczeniu Adam Głowiński z wielkim kunsztem łączy różne smaki i kreuje wyjątkowe dania.
Od lipca 2014 prowadzi i inspiruje młody i zdolny zespół kucharzy w Restauracji Morska. Chętnie dzieli się wiedzą i pomysłami i dlatego rozpoczyna w restauracji cykl otwartych warsztatów dla wszystkich, którzy chcą doskonalić swoje umiejętności kulinarne.
"Miłość do gotowania mam od najmłodszych lat. Jest to mój sposób na życie, pasja. Kocham to co robię!" - mówi z duma.
czas trwania godz. 18.00 - 21.00
koszt 120 zł
miejsce Restauracja Morska, Morska 9, Sopot
zapisy anita@morska.com.pl
tel 58 3513555
Liczba miejsc ograniczona.