PRL 2.0 na miarę MICHELIN. Obywatelko, obywatelu! Pora wyruszyć w sentymentalną podróż do niezapomnianych czasów PRL. Zapraszamy Was 21 lutego 2025r. w kulinarną podróż do przeszłości, w której pięciu znakomitych szefów kuchni przygotuje dania w klimacie PRLu, a to wszystko na miarę gwiazdki MICHELIN w Restauracji Fisherman w Sopocie.
Jadłodajnia Fisherman w Sopocie
- Artur Skotarczyk Restauracja MUGA
- Tomasz Purol White Marlin
- Rafał Koziorzemski Fisherman - finest food & wine by Rafał Koziorzemski
- Marcin Popielarz Biały Królik Restaurant
- Marek Moskwa Cremo
Rezerwujcie stoliki i dajcie się zabrać w niezapominaną podróż:
emilia.fisherman@gmail.com
58 520 48 62
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.