stat
Impreza odwołana

Sieć hurtowni Makro Polska i Restauracja Krew i Woda serdecznie zapraszają do udziału w kolacji prasowej poświęconej Tygodniowi Kuchni Polskiej w Trójmieście - specjalnej akcji organizowanej w ramach programu Polskie Skarby Kulinarne mającej na celu kulinarną celebrację stulecia odzyskania niepodległości przez Polskę.

lis 9

sobota, g. 19:00

Sopot,
bilety 199 zł
lis 15

piątek, g. 19:30

Gdynia,
bilety 75 zł
Jako pierwsi będą Państwo mieli okazję spróbować dać ze specjalnego menu na podstawie historycznych receptur z trzech zaborów, kuchni żołnierskiej i żydowskiej w nowoczesnej interpretacji, której towarzyszy opowieść historyczna profesora Jarosława Dumanowskiego z Centrum Dziedzictwa Kulinarnego na Wydziale Nauk Historycznych Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu.