stat
PATRONAT

Połączenie wina i sera może być kulinarnym mariażem doskonałym.
Należy jednak wiedzieć, że każde wino ma swojego faworyta w świecie serów, a każdy ser ma słabość do określonego gatunku wina. Efekty bywają wprost magiczne!

Jako że do tanga trzeba dwojga, warto pozyskać wiedzę w zakresie smakowego swatania. Temu służyć będzie wyjątkowy Masterclass, który odbędzie się już 26 września w Blugrass.
Gospodarzem spotkania będzie Marc Petit, znany koneser wina i kulinariów, ambasador winnicy Château Isolette. Pod jego przewodnictwem odbędzie się degustacja 7 perfekcyjnie dobranych pairingów, łączących wina z różnych regionów Francji ze starannie wyselekcjonowanymi serami.

To nie tylko wieczór pełen smaku, ale też okazja do zdobycia praktycznej wiedzy o zasadach łączenia wina i sera oraz poznania licznych ciekawostek i anegdot o francuskiej kulturze kulinarnej wszystko w luźnej, przyjaznej atmosferze.

Masterclass odbędzie się w klimatycznym wnętrzu Blugrass resto z widokiem na wiosenny ogród.
Start: piątek, 26 września o godz. 19:00.

Bilety:
Zachęcamy do wcześniejszej rezerwacji do 31 sierpnia obowiązuje promocyjna cena 149 zł.
Od 1 września cena wzrasta do 179 zł.

Wydarzenie ma kameralny charakter, więc liczba miejsc jest ograniczona.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    179 zł
  • Przedsprzedaż
    149 zł
Połączenie wina i sera może być kulinarnym mariażem doskonałym.
Należy jednak wiedzieć, że każde wino ma swojego faworyta w świecie serów, a każdy ser ma słabość do określonego gatunku wina. Efekty bywają wprost magiczne!
Jako że do tanga trzeba dwojga, warto pozyskać wiedzę w zakresie smakowego swatania. Temu służyć będzie wyjątkowy Masterclass, który odbędzie się już 26 września w Blugrass.
sie 27

środa, g. 17.00

Gdynia,
bilety 220 zł
wrz 30

wtorek, g. 18:00

bilety 450 zł