Zapraszamy na niedzielny rodzinny brunch! Tym razem na stołach królować będą dania kuchni orientalnej.
Przekąski i sałatki:Łosoś marynowany w teriyaki
Wołowina pieczona na różowo z sosem sojowym
Sunomono - sałatka z ogórków
Sałatka Yum Yum z wołowiną
Kimchi - tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające się kiszonych warzyw
Sałatka z kurczaka z sosem curry
Nigiri Sushi: z łososiem, rybą maślaną, omletem, rzodkwią, krewetką
Zupy i dania główne:Zupa Tonkotsu Ramen z wieprzowiny
Zupa rybna kokosowo-pomidorowa
Sum w cieście z sosem słodko-kwaśnym
Wieprzowina w sosie ostrygowym z ananasem, cebulą i świeżą papryką
Zielone curry z kurczaka
Żeberka wieprzowe, glazurowane w teriyaki
Pierożki z warzywami orientalnymi, skropione cytrusowym sokiem ponzu
Sajgonki z wieprzowiną i warzywami
Bakłażan pieczony z sosem sojowo-sezamowym
Ryż podsmażany z warzywami i jajkiem
Live cooking
Banan w mleku kokosowym
Desery:Mus cynamonowo-pomarańczowy
Owoce filetowane
Pudding ryżowy z wiórkami kokosowymi
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.