Jak się ma Twoja odporność? Powoli nadchodzi sezon siąpania nosem, moknięcia w deszczu i czekaniu na początek sezonu grzewczego pod kocem. Czy chcesz, żeby tym razem jesień i zima minęła w zdrowiu i dobrej kondycji? Jest na to sposób! Zadbaj o swoją odporność już teraz.
Na warsztatach dowiesz się między innymi: Jakie zioła i przyprawy wybierać, gdy dopada nas infekcja a jakich produktów lepiej unikać, Dlaczego warto włączyć dzikie rośliny do swojej diety i jak rośliny pomagają nam utrzymać zdrowie, Jakie jesienne dzikie zioła i rośliny mogą pomóc zbudować naszą odporność.
Dodatkowo wspólnie przygotujemy: Wegańskie żelki z dzikich roślin jadalnych, Naturalny antybiotyk poprawiający odporność (fire cider), Pastę na kanapki zawierającą mnóstwo witaminy C i antyoksydantów, Syrop z pigwy idealny do rozgrzewających herbatek.
Wszystkie te produkty zabierzesz ze sobą do domu, a same przepisy dostaniesz po warsztatach w specjalnie przygotowanym przeze mnie e-booku. Możesz zapisać się przez tą stronę:
https://www.ziemiosfera.pl/event-details/odpornosc-z-naturyW cenie:
Przygotowanie 4 produktów na podniesienie odporności, E-book i konsultacje mailowe z prowadzącą, Rozgrzewająca herbatka serwowana na miejscu.
Prowadząca Kasia Banaś: jestem pasjonatką życia w zgodzie z naturą i zdrowego gotowania. Na codzień pracuję w sklepie ze zdrową żywnością na wagę, a w wolnym czasie angażuję się w projekty związane z jedzeniem. Mam doświadczenie w pracy z żywnością na każdym etapie: na polu, w restauracji, w kuchni czy skracając łańcuchy dostaw pracując w kooperatywie spożywczej.
Liczne podróże stały się moją inspiracją do łączenia smaków i śmiałego eksperymentowania w kuchni. Z drugiej strony staram się powracać do korzeni i odkrywać smaki dzikiej kuchni. Moje gotowanie stało się fuzją tych dwóch światów i jednocześnie myśląc o środowisku.