The Kitchen otwiera pop-upową restaurację w ramach Festiwal Hiszpanii w Stacji Food Hall!
Gotują: Marcin Jackowski, szef kuchni Spanish Ticket oraz Piotr ślusarz, szef kuchni w Bôłt
Spróbuj 5-coursowego, hiszpańskiego menu opracowanego specjalnie na tę okazję:1. Pinchos (aioli, serrano, tapenada oliwkowa)
2. Empanadas z tuńczykiem i pieczarkami
3. Zupa biała czosnkowa
4. Zarzuela
5. Churros z czekoladą
W cenie również degustacja wina dobranego do menu. Każdego dnia dostepnych będzie tylko 60 miejsc! Degustacja menu i wina hiszpańskiego w cenie 120 zł (online) oraz 150 zł (na miejscu).
Bilety dostępne na :31. stycznia:
https://www.goingapp.pl/evt/2197219/pop-up-restaurant-3-festiwal-hiszpanii-w-stacji-food-hall1. lutego:
https://www.goingapp.pl/evt/2197228/pop-up-restaurant-4-festiwal-hiszpanii-w-stacji-food-hallDodatkowo, w ramach wydarzenia - dla osób, które nie zapisały się na kolację z rezerwacją stolika, będzie możliwość degustacji 5 rodzajów wina wraz z 5 dopasowanymi tapasami (bez rezerwacji stolika). Voucher na degustację można nabyć online (90 zł) lub na miejscu (110 zł). Każdego dnia dostępna jest możliwość degustacji w godzinach 18:30-20:00 oraz 20:30-12:30. Pula voucherów na każdy dzień jest ograniczona.
Vouchery:31. stycznia:
https://www.goingapp.pl/evt/2198060/degustacja-wina-i-zimnych-przekasek-3101-festiwal-hiszpanii-w-stacji-food-hall1. lutego:
https://www.goingapp.pl/evt/2198059/degustacja-wina-i-zimnych-przekasek-102-festiwal-hiszpanii-w-stacji-food-hall