stat
Impreza już się odbyła

Podczas warsztatów nauczycie się jak przygotować odpowiedni Mise an place i zaprezentować potrawy na talerzu. Przygotujecie ciekawe potrawy, które ułożycie finezyjnie i elegancko na talerzu. Nauczycie się jak prawidłowo dobrać talerz, przygotować wielkość porcji, czy jakich składników użyć do dekorowania potraw.

lip 24

środa, g. 18:00

bilety 480 zł

24 czerwca - 1 września 2024, g. 11:00

Gdańsk,
bilety 25 zł
ulgowy 20 zł
Przekonacie się, że właściwe ułożenie na talerzu jest istotnym czynnikiem który poprawi atrakcyjność serwowanych potraw. Wszyscy wiemy, wygląd serwowanych dań jest bardzo istotny. Poznacie nowe techniki kulinarne i będziecie w stanie przygotować potrawy, które zaskoczą smakiem i wyglądem.

Przygotujemy
- tatar wołowy z plastycznym żółtkiem pudrem z borowika
- łosoś marynowany w yuzu z masłem dyniowym z dodatkiem chilli i dzikim ryzem
- krem z kurczaka z grzybami i jajkiem
- podwędzana pierś kacza z marchwią pieczona w miodzie, selerem i sosem czereśniowym
- kapusta z grzybami z sosem z wędzonego boczku i smażona fasolą

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    320 zł
Zapisy: https://k5.com.pl/warsztaty/prezentacja-na-talerzu-i-27-03/