Od 18 do 30 kwietnia 2018 roku Restauracja Filharmonia będzie uczestniczyć w Restaurant Week Polska.
TRÓJMIASTO RESTAURANT WEEK to trzydaniowe doświadczenie restauracyjne dla wszystkich. Ciesz się smakami, poznawaj i spędzaj wspólnie czas przy stole! Uczestniczące w festiwalu restauracje przygotowują wyjątkowe, popisowe trzydaniowe menu w przystępnej cenie 49 złotych.
W czasie trwania festiwalu, każdego dnia mamy pewną pulę stolików przygotowanych dla Was oraz proponujemy autorskie Menu Naszego Szefa Kuchni Marcina Szlagowskiego
Propozycje menu:1.
Przystawka: Jądra wołowe na pikantnej salsie z wędzoną papryką
Danie główne: Dorsz z pieca obok czarnego tagliatelle w kremowym sosie z wiosennymi sałatami i pęczakiem
Deser: Figa z makiem, pasternakiem i lodami sosnowymi
2.
Przystawka: Jądra wołowe na pikantnej salsie z wędzoną papryką
Danie główne: Sztufada wołowa w sosie kminkowym z pieczonymi ziemniakami i marynowaną czerwoną kapustą
Deser: Figa z makiem, pasternakiem i lodami sosnowymi
Cena zestawu 3-daniowego 49 zł/os
Jesteście zainteresowani rezerwacją stolików? Zapraszamy na stronę www.restaurantweek.pl.
Do zobaczenia w restauracji!
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.