stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja
Dojrzały Smak Przygody

Smak wiosny - kolacja degustacyjna w towarzystwie szampanów

Wyjątkowe wiosenne kompozycje w autorskim menu szefa kuchni Tomasza Koprowskiego, połączone z wykwintnymi szampanami G.H. Mumm. Aromatyczne i lekkie dania, których smak jest pierwszym zwiastunem wiosny.

paź 26

sobota, g. 17:00

bilety 290 zł
paź 30

środa, g. 17:30

Gdańsk,
bilety 189 zł
Prowadzacy:
Tomasz Koprowski - szef kuchni
Jakub Skurczynski - ambasador marki G.H. Mumm
Michał Cybulski - F&B Deputy Manager

PRZYSTAWKA
królik / agrest / młoda marchew / tymianek
tatar z marchwi / orzechy / jajko przepiórcze / zioła / szalotka / ser kozi
G.H. MUMM ROSÉ

ZUPA
consommé Olga / przegrzebki / trawa cytrynowa
G.H. MUMM CORDON ROUGE BRUT

DANIE GŁÓWNE
jesiotr / ogórek kiszony / chrust / kawior Antonius / kalafior
gołąb / foie gras / soczewica / kukurydza / mirabelka / smardze
G.H. MUMM R.LALOU

DESER
truskawki / biała czekolada / beza / sorbet
G.H. MUMM DEMI SEC

(woda, herbata, kawa wliczone w cenę)

Rezerwacje:
58 520 60 71
H3419-FB2@sofitel.com (liczba miejsc ograniczona)