stat
Jesień to magiczna pora roku o wielu obliczach jednym z tych przyjemniejszych są kulinaria i typowo jesienne, sezonowe specjały, które z roku na rok coraz chętniej odkrywamy! Już w piątek 22 listopada w sopockim blugrass spotkamy się podczas wyjątkowego wieczoru degustacyjnego, który odkryje przed nami nowe, wykwintne pairingi złożone z wyselekcjonowanych francuskich win oraz dań opracowanych przez szefa kuchni blugrass resto.

Mając na uwadze, że to właśnie jesienią w sposób szczególny wskazane jest rozpieszczanie się za pomocą kulinarnych delicji, przygotowaliśmy specjalnie na tę okazję wyjątkowe zestawienie smaków. Składać się ono będzie z amuse bouche, przystawki, zupy, dania głównego oraz petit four, czyli deseru. Dostępna będzie również wersja wegetariańska. Każdej z pozycji towarzyszyć będzie degustacja innego, specjalnie dobranego wina. Całość komentarzem opatrzy i barwną anegdotą doprawi Marc Petit znany smakosz, koneser wina oraz ambasador francuskiej winnicy Château Isolette.

Z całą pewnością będzie to cudowny wieczór, którego smaki pozostaną nam w pamięci także w kolejnych porach roku! Zapraszamy do rezerwowania miejsc koszt udziału w wydarzeniu to 275 złotych za osobę. Warto szybko się zdecydować liczba miejsc jest ograniczona!
Początek wieczoru degustacyjnego w piątek 22 listopada o godz. 19.00

REZERWUJ BILET!
lis 7

czwartek, g. 19.30

Gdynia,
bilety 150 zł
lis 7

czwartek, g. 19:00

Gdynia,
bilety 120 zł