Kolejne ekscytujące wydarzenie przygotowane przez 'trójmiejskich sommelierów'. Przekrój czerwonych szczepów z ulubionego regionu polskich konsumentów vs burgery w wersji deluxe. Kto wygra? Dowiecie się już 20 lutego o 20:00. Ilość miejsc mocno ograniczona!
MenuCantina Ionis, "Acanto" Primitivo Salento IGP 2017
pastrami, chleb żytni, majonez chrzanowy, kapusta
La Vigne Di Sammarco, "Perva Culpa" Nero Di Troia IGP 2016
bułka pszenno-maślana, confitowana kaczka, czerwona kapusta, pak choi, chili kolendra, marchewka, sos hoisin
Apollonio Casa Vinicola, "Rocca dei Mori" Copertino Rosso DOC 2015
bułka pszenno-maślana, wołowina, raclette, ostry sos, biała cebula
La Vigne Di Sammarco, "Someiro" Susmaniello Salento IGP 2015
bułka pszenno-maślana, wołowina, dżem bekonowy, pieczony czosnek, pikle, sałata lodowa
Soloperto, "Patriarca" Primitivo di Manduria DOP 2014