stat
Impreza już się odbyła

Kolejne ekscytujące wydarzenie przygotowane przez 'trójmiejskich sommelierów'. Przekrój czerwonych szczepów z ulubionego regionu polskich konsumentów vs burgery w wersji deluxe. Kto wygra? Dowiecie się już 20 lutego o 20:00. Ilość miejsc mocno ograniczona!

Menu
Cantina Ionis, "Acanto" Primitivo Salento IGP 2017
pastrami, chleb żytni, majonez chrzanowy, kapusta

La Vigne Di Sammarco, "Perva Culpa" Nero Di Troia IGP 2016
bułka pszenno-maślana, confitowana kaczka, czerwona kapusta, pak choi, chili kolendra, marchewka, sos hoisin

Apollonio Casa Vinicola, "Rocca dei Mori" Copertino Rosso DOC 2015
bułka pszenno-maślana, wołowina, raclette, ostry sos, biała cebula

La Vigne Di Sammarco, "Someiro" Susmaniello Salento IGP 2015
bułka pszenno-maślana, wołowina, dżem bekonowy, pieczony czosnek, pikle, sałata lodowa

Soloperto, "Patriarca" Primitivo di Manduria DOP 2014

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    109 zł
Rezerwacji należy dokonywać przez naszego emaila: trojmiejscysommelierzy@yahoo.com