stat
Impreza już się odbyła

Edgar Qba Jakubowski przekaże o burgerach wszystko co powinniście wiedzieć, a czego jeszcze nie wiecie! Powróćmy razem do podstaw, do pierwszych skojarzeń z kuchnią amerykańską, do prostoty smaku i wykwintności najlepszych możliwych składników.

lis 9

sobota, g. 15:00

bilety 120 zł
Na warsztatach wspólnie poznamy najsłynniejsze burgery wołowe, drobiowe, jagnięce, rybne i wegetariańskie. Dodatkami nie bedą tu natomiast jedynie ogórek, pomidor i liść sałaty, ale też niepowtarzalne sosy. Zarówno sosy klasyczne (relish pomidorowy, bbq), jak i nietypowe (bluecheese, habanero, burbon, pimento, aioli, spicy remulada, french dressing, bacon jam) oraz znane dodatki, takie jak domowe frytki, frytki ze słodkich ziemniaków, pikantne wedges ziemniaczane, chipsy warzywne, cebulowe krążki i tradycyjny colesław, z pewnością podniosą walory smakowe bułki z mięsem na tyle, że stanie się ona wsród przyjaciół i znajomych Waszym daniem popisowym!