SYLWESTER 2009/2010 - MENU
PRZYSTAWKA
Carpaccio z łososia z kaparami
ZUPA
Krem z cebuli z żółtym serem i grzanką czosnkową
DANIE GŁÓWNE
Roladki z polędwicy wieprzowej faszerowane wędzonką i ogórkiem kiszonym w sosie borowikowym
ZIMNA PŁYTA
Deski serowo-wędlinowe
Ryba po grecku
Pstrąg w galarecie aromatyzowany skórką z cytryny
Tymbaliki z kurczaka z warzywami
Pomidory faszerowane anchois
Jajka faszerowane pieczarkami i szynką
Sałatka grecka
Rolada z boczku z żurawiną
Karkówka pieczona w ziołach
Śledź pod pierzynką
Sałatka jarzynowa
Godz. 23.00 Godz. 1.00
Bigos Ognisty garnek
Godz. 2.00
Jabłecznik królewski z bitą śmietaną
Kawa, herbata - bez ograniczeń
ALKOHOL
0,5 l wódki + 1 l soku na 2 os Szampan na 4 os.
Gra: DJ GRIGORI - muzyka lat 60,70,80-tych po aktualne przeboje.
Cena biletu: 180 zł/os