Serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy sylwestrowej. W tym roku dekoracje i atmosfera imprezy będą nawiązywały do przygód Jamesa Bonda, a w szczególności do odcinka "Casino Royale".
Mile widziane kostiumy oraz gadżety nawiązujące do filmów o sławnym agencie 007. My zadbamy o odpowiedni wystrój sal, o smaczne i urozmaicone menu oraz o dobrą muzykę, którą zapewni Robert Augustyniak - popularny DJ i wodzirej. Repertuar muzyczny dostosowuje On na bieżąco do gustów Gości. Gra muzykę łączącą pokolenia, wyłącznie najbardziej znane i taneczne przeboje polskie i zagraniczne.
KOSZT IMPREZY:
- Stoliki na sali górnej/antresoli oraz na sali kominkowej - 290 zł/os
- Stoliki na sali głównej na dole - 340 zł /os
MENU
Przekąska zimna:
Przegrzebki Św. Jakuba, podane na puree z kalafiora, sałatką z rukoli i oliwy truflowej w sosie z czerwonego wina
Zupa:
Krem z pietruszki, orzechów nerkowca i pieczonych jabłek, podany ze świeżą szałwią
Danie główne:
Wołowina Wellington z szynką parmeńską, musem z pieczarek zapiekana w cieście francuskim, podana na szparagach i pieczonych ziemniakach Dauphinoise w sosie Madeira.
Przekąski zimne:
Carpaccio z łososia z koperkiem
Pieczony łosoś w galarecie
Befsztyk tatarski z polędwicy wołowej z marynatami
Krewetki tygrysie marynowane w chilli
Pierś z kaczki pieczona na różowo, podana na krążkach pumpernikla
Roladka z polędwicy wieprzowej z grzybami leśnymi
Roladka drobiowa nadziewana musem paprykowym
Pasztet z dzika w aromacie jałowca
Cykoria z gorgonzolą i orzechami włoskimi
Melon w szynce parmeńskiej skropiony octem balsamicznym
Deska serów z dodatkami
Sałatka curry z ryżem i kurczakiem
Sałatka z warzywami i serem feta
Sałatka z gruszek, winogron, sera camembert z sosem majonezowym
Sałatka Caprese - mozzarella przekładana pomidorem z pesto
Zimne sosy, pieczywo, masło
Bufet slodki:
Creme bulle
Deser tiramisu z biszkoptem
Deser pannacotta z musem malinowym
Wybór deserów koktajlowych z bitą śmietaną, czekoladą, karmelem i owocami)
Wybór ciast własnego wypieku (z suszonymi daktylami, sernik na zimno, piernik z bakaliami, pleśniak z powidłami)
Po północy:
Prosię pieczone w całości, porcjowane przez kucharza na sali, podane z sosami, zasmażaną kapustą, ziemniakami opiekanymi
Barszcz czerwony w aromacie świeżego majeranku i czosnku
NAPOJE I ALKOHOLE - BEZ OGRANICZEŃ
- Kawa, herbata
- Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
- Woda mineralna niegazowana z cytryną
- Piwo Tyskie
- Hiszpańskie wino białe i czerwone Penasol
- Wódka Wyborowa
- Gin Seagrams
- Whisky Grant's
Przyjmujemy rezerwacje stolików pod nr 058 554 61 43 oraz 0 662 014 855
Restauracja "Malinowy Ogród" ul. Pegaza 2, 80-299 Gdańsk - Osowa
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.