Mamy zaszczyt zaprosić Państwa na przedpremierową zabawę w nowo otwartym Hotelu *** i Restauracji CZARNA PERŁA.
Imprezę taneczną, pełną najpopularniejszych przebojów XX i XXI wieku poprowadzi DJ Z. Wesoła obsługa w pirackich strojach zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Szef Kuchni przygotuje smakowite i pięknie podane potrawy. Tej ostatniej nocy w roku 2011 nie zabraknie szampańskiej zabawy do białego rana, pysznego jedzenia i najlepszego alkoholu!!!
MENU
OPEN BAR /bez ograniczeń/ DO KOŃCA STAREGO ROKU (19:00 - 24:00)
wino czerwone, wino białe, wino musujące, wódka, gin, rum, soki, napoje gazowane, dodatki do drinków
HAPPY HOURS po godz. 24:00. (Alkohol w super niskiej cenie, napoje bezpłatne).
KOLACJA SERWOWANA
Krewetki tygrysie smażone àla minute w sosie szampańskim
Zupa grzybowa z kluskami francuskimi
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieprzowym podane z puree chrzanowym i panache warzyw
Mus bananowy przekładany ciastem francuskim przy akompaniamencie likierów Baileys i Kaluha zakończony śmietankowym sosem z jagód.
BUFET Z NAPOJAMI: kawa, herbata, soki, woda mineralna
ZIMNE ZAKĄSKI
Półmisek mięs pieczonych
Łosoś wędzony z serem ricotta
Pierś kurczaka pieczona na ostro
Śledź marynowany w śmietanie
Pasztet z dzika aromatyzowany jałowcem
Sałatka orzechowa z pomidorkami koktajlowymi i sosem majonezowym
Słodkie cytrynowe szaleństwo
GORĄCE DANIE NOWOROCZNE
Gulasz węgierski z pachnącym chlebkiem i masełkiem
CENA: 250 zł / osoba (Zniżka 5% dla grup 8 osób i liczniejszych)
Nocleg w cenie 90 zł / osoba w pokoju 2-osobowym z noworocznym śniadaniem w formie bufetu
CZARNA PERŁA HOTEL *** I RESTAURACJA ul. Główna 18A, 83-021 Przejazdowo koło Gdańska /w odległości zaledwie 10 min (7 km) od serca gdańskiej Starówki, morza oraz pięknej plaży w Sobieszewie/
tel.: /+48/ 502 536 815 e-mail: hotel@czarna-perla.pl