ZAPRASZAMY NA SZAMPAŃSKĄ ZABAWĘ SYLWESTROWĄ.
ZAPEWNIAMY:- wyśmienitą ucztę kulinarną inspirowaną potrawami z różnych zakątków świata oraz lokalnymi daniami;
- wspaniałą zabawę i tańce przy muzycznych przebojach granych przez DJa;
- bogaty open bar - bez limitu.
BILETY - 795,- zł/os.W cenie biletu:
- Zabawa sylwestrowa z DJ-em;
- Kolacją w formie bufetu;
- Open bar bez limitu.ZNIŻKI DLA UCZESTNIKÓW, KTÓRZY ZAPROSZĄ SWOICH PRZYJACIÓŁ I ZNAJOMYCH.
INFORMACJA W RECEPCJI.
Nadmorski Sylwester zaczynamy o godzinie 20:00 a kończymy o godzinie 4:00Mile widziane stroje wieczorowe.
Na powitanie Welcome Drink a o północy Noworoczny Toast.
MENU*BUFET ZIMNYTatar wołowy z zapiekanym parmezanem i kaparami
Rolada ze schabu z boczkiem i grzybami
Wędzona polędwiczka z pieczonymi gruszkami i orzechami
Pasztet z indyka z czosnkiem i rozmarynem glazurowany balsamico
Pstrąg faszerowany musem z sandacza ze szczypiorkiem
Śledzie w orientalnym curry z imbirem marynowanym
Marynowany łosoś z piklowaną czerwoną cebulą, chili i prażonym porem
Sałatka Cezar z kurczakiem, bekonem i grzankami
Sałatka pomidorowa z grillowanym serem halloumi, oliwkami i pistacjami
Marynowane warzywa, Pieczywo, masło
BUFET GORĄCYZupa tom yum z krewetkami
Dorsz teriyaki z orzechową kruszonką i sosem mango
Łosoś prowansalski z pieczonymi warzywami
Duszona wołowina z sosem myśliwskim z kurkami
Filet z kurczaka faszerowany gęsiną i cheddarem w kremowym sosie z pomidorami concase
Wolno gotowana wieprzowina z tymiankiem, jabłkami i karmelizowaną wątróbką
Lasagne ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i sosem pomidorowym
Pieczony kalafior na kokosowej potrawce z dynią, czerwoną fasolą i szalotką
Grillowane warzywa ze świeżymi ziołami i cząstkami ziemniaków
BUFET DESEROWYCiasta i kolorowe desery
OPEN BAR - BEZ LIMITUALKOHOLE: Wódki: Wyborowa, Finlandia; Brandy: Stock V.S.O.P.; Wermuty: Martini-Bianco / Rosso / Extra Dry; Aperitif: Campari, Aperol; Rumy: Bacardi, Havana; Gin: Seagrams / Gordons; Whisky: Ballantines, Johnnie Walker Red Label, Jack Daniels Whiskey; Piwa: Krajowe Amber; Wina: Włoskie / Hiszpańskie - białe i czerwone.
NAPOJE I SOKI: Kawa, herbata; Pepsi, 7up, Schweppes; Woda gazowana, niegazowana;
Soki: pomarańczowy, jabłkowy, porzeczkowy, grejpfrutowy.
*Hotel Nadmorski zastrzega sobie możliwość zmiany oferty.
ZAPRASZAMYHotel Nadmorski, ul. Ejsmonda 2 81-409 Gdynia
Szczegółowe informacje i rezerwacja: sylwester@nadmorski.pl / +48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 47