stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja:
Sylwester 2024

Szampańska Zabawa Sylwestrowa

Impreza sylwestrowa

ZAPRASZAMY NA SZAMPAŃSKĄ ZABAWĘ SYLWESTROWĄ.

gru 31-1.01

wtorek - środa, g. 20:00

bilety 500 zł
gru 31

wtorek, g. 20:00 - 04:00

Gdynia,
bilety 845 zł
ZAPEWNIAMY:
- wyśmienitą ucztę kulinarną inspirowaną potrawami z różnych zakątków świata oraz lokalnymi daniami;
- wspaniałą zabawę i tańce przy muzycznych przebojach granych przez DJa;
- bogaty open bar - bez limitu.

BILETY -  795,- zł/os.
W cenie biletu:
- Zabawa sylwestrowa z DJ-em;
- Kolacją w formie bufetu;
- Open bar bez limitu.


ZNIŻKI DLA UCZESTNIKÓW, KTÓRZY ZAPROSZĄ SWOICH PRZYJACIÓŁ I ZNAJOMYCH.
INFORMACJA W RECEPCJI.

Nadmorski Sylwester zaczynamy o godzinie 20:00 a kończymy o godzinie 4:00
Mile widziane stroje wieczorowe.

Na powitanie Welcome Drink a o północy Noworoczny Toast.

MENU*
BUFET ZIMNY
Tatar wołowy z zapiekanym parmezanem i kaparami
Rolada ze schabu z boczkiem i grzybami
Wędzona polędwiczka z pieczonymi gruszkami i orzechami
Pasztet z indyka z czosnkiem i rozmarynem glazurowany balsamico
Pstrąg faszerowany musem z sandacza ze szczypiorkiem
Śledzie w orientalnym curry z imbirem marynowanym
Marynowany łosoś z piklowaną czerwoną cebulą, chili i prażonym porem
Sałatka Cezar z kurczakiem, bekonem i grzankami
Sałatka pomidorowa z grillowanym serem halloumi, oliwkami i pistacjami
Marynowane warzywa, Pieczywo, masło 
BUFET GORĄCY
Zupa tom yum z krewetkami
Dorsz teriyaki z orzechową kruszonką i sosem mango
Łosoś prowansalski z pieczonymi warzywami
Duszona wołowina z sosem myśliwskim z kurkami
Filet z kurczaka faszerowany gęsiną i cheddarem w kremowym sosie z pomidorami concase
Wolno gotowana wieprzowina z tymiankiem, jabłkami i karmelizowaną wątróbką
Lasagne ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i sosem pomidorowym
Pieczony kalafior na kokosowej potrawce z dynią, czerwoną fasolą i szalotką
Grillowane warzywa ze świeżymi ziołami i cząstkami ziemniaków 
BUFET DESEROWY
Ciasta i kolorowe desery 

OPEN BAR - BEZ LIMITU
ALKOHOLE: Wódki: Wyborowa, Finlandia; Brandy: Stock V.S.O.P.; Wermuty: Martini-Bianco / Rosso / Extra Dry; Aperitif: Campari, Aperol; Rumy: Bacardi, Havana; Gin: Seagrams / Gordons; Whisky: Ballantines, Johnnie Walker Red Label, Jack Daniels Whiskey; Piwa: Krajowe Amber; Wina: Włoskie / Hiszpańskie - białe i czerwone.
NAPOJE I SOKI: Kawa, herbata; Pepsi, 7up, Schweppes; Woda gazowana, niegazowana;
Soki: pomarańczowy, jabłkowy, porzeczkowy, grejpfrutowy. 

*Hotel Nadmorski zastrzega sobie możliwość zmiany oferty.

ZAPRASZAMY
Hotel Nadmorski, ul. Ejsmonda 2 81-409 Gdynia
Szczegółowe informacje i rezerwacja: 
sylwester@nadmorski.pl / +48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 47

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    795 zł
  • Kontakt
    58 667-77-77
Szczegółowe informacje i rezerwacja / zakup biletów:
sylwester@nadmorski.pl/ +48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 47

Archiwalne edycje imprezy