Zapisz się na słodkie warsztaty z Patrykiem Szczepańskim, uznanym w branży cukierniczej specjalistą od deserów vegańskich.
TEMAT WARSZTATÓW - DROŻDŻOWE VEGAŃSKIEPodczas warsztatów Patryk przeprowadzi Was przez proces technologiczny tworzenia drożdżowych wypieków w odsłonie vegańskiej.
Dowiecie się jakich składników używać, aby uzyskać doskonały efekt zarówno smakowy jak i wizualny.
Omówimy funkcje technologiczne poszczególnych surowców.
Kompozycja smakowa zagra na jesienną nutę - będzie aromatycznie i zaskakująco!
POZNAJ BLIŻEJ PROWADZĄCEGO:Patryk Szczepański
Doświadczenie w branży zdobywał między innymi w trójmiejskich kawiarniach oraz hotelach. To zaprowadziło go do pozycji szefa cukierni Hotelu Hilton w Gdańsku, a następnie doradcy technicznego w Barry Callebaut Chocolate Academy w Łodzi. To właśnie tam miał okazję uczyć się od najlepszych cukierników z całego świata. Następnie objął stanowisko technologa w nowo powstałej firmie Kaiser Patisserie, gdzie pomagał rozwijać nowe produkty oraz usprawniać procesy . W chwili obecnej prowadzi firmę 'Pure Sugar", której profilem jest doradztwo w zakresie cukiernictwa. Jest też ambasadorem marki Cacao Barry i Silikomart. Kładzie mocny nacisk na zrozumienie procesów w cukiernictwie oraz dogłębne poznanie produktów. Na każdym szkoleniu stara się przelać swoją pasję do cukiernictwa zarówno w produktach które tworzy jak i w podejściu do uczestników. Jego ulubione motto to: "mniej znaczy więcej".
CO ZAPEWNIAMY:
* Materiały do pracy oraz skrypt z recepturami
* Kawa, herbata
* Fartuszki
* Kameralna grupa
* Przyjazna atmosfera w profesjonalnie wyposażonej pracowni Dulci Conept
Rozwijaj swoją pasję i zaskocz bliskich wybitnym deserem!
Przyjdź do nas z bliską osobą i wspólnie cieszcie się radosnym pieczeniem.
Po takim warsztacie wzrost endorfin gwarantowany!!!
NIE ZWLEKAJ! ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ - ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA!julia@jdulci.pl
510 004 091
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.