Czym uraczyć gości tym razem?
My stawiamy oczywiście na kuchnię włoską - tak różnorodną jak długi i szeroki jest Półwysep Apeniński, prostą w przyrządzaniu i oczywiście niezwykle smaczną.
Warsztaty poświęcimy na przystawki czyli włoskie antipasti, które zgodnie ze śródziemnomorskim zwyczajem są obowiązkową pozycją w menu
Warsztaty poprowadzi Szef Kuchni Krzysztof Jesiołowski.
Dla uczestników mamy przygotowane:
- fartuch
- niezbędne składniki, przyprawy, oliwy
- stanowiska pracy z całym wyposażeniem potrzebnym do przygotowania
dań.
- poczęstunek w formie lampki wina, napoi i przede wszystkim konsumpcji
tego co ugotujesz :)
- opakowania na wynos
(jest tego sporo, więc jeśli nie zdołasz wszystkiego zjeść, nie ma problemu-
zabierzesz ze sobą do domu)
- dyplomy oraz przepisy kulinarne.
Przyjdź i spędź miło wieczór - nauczymy Cię przygotowywać pyszne dania, poznasz nowych ludzi oraz zjesz smaczną kolację.