Zapraszamy na trzecią edycję warsztatów alkoholowych dla dorosłych, które odbędą się w Barbatory, w Batory Food Hall w Gdyni.
Warsztaty poprowadzi Jakub Brzycki, znany również w trójmiejskiej gastronomii (i nie tylko) jako Kubens.
Od młodych lat fascynujący się gastronomią. Pierwsze kroki stawiał jako pomoc kuchenna. Dziś dba o to by w lokalach w których pracuje, koktajle były na jak najwyższym poziomie, a uśmiech z twarzy gości nigdy nie znikał. Młody, ambitny, nie łysy, ale z brodą. Uśmiechnięta buzia Restauracji Neon i baczne oko BarBatory w Food Hallu.
Program szkolenia skierowany dla osób nieposiadających doświadczenia za barem. Chcących prostymi technikami przygotowywać klasyczne koktajle we własnym zaciszu domowym.
Domowo-Barowy survival.
Program warsztatów:- Dlaczego coraz częściej pijemy koktajle?
- Sprzęt - Masz go w domu!
- Techniki barmańskie i jak je zastosować.
- Przygotowanie własnych koktajli w oparciu o nabyte techniki oraz receptury.
W cenie biletu degustacja alkoholi oraz drobny poczęstunek. Startujemy o godz. 18:00.
Bilety dostępne na: https://evenea.pl/event/845710-3/
Serdecznie zapraszamy!