Podczas warsztatów poznacie jak ze zwykłych prostych produktów stworzyć pyszne, zdrowe, niskokaloryczne tort, które smakowo nie różnią się od tradycyjnych cukierniczych wyrobów.
Stworzymy torty ze zdobieniem Drip Cake.
Nauczymy się wypiekać bezglutenowy biszkopt bez dodatku cukru jak i bezglutenowy.
Jeśli uczestnik chce wykonać tort w wersji wegańskiej, bezcukrowej i bezglutenowej, każdy z uczestników będzie miał do wyboru wersję wykonywanego tortu.
Każdy zabiera ze sobą stworzone dzieła do domu
Przebieg Warsztatów:Przedstawienie i prezentacja tortów jakie będziemy wykonywać podczas warsztatów.
Omówienie wykonania idealnego tortu
Omówienie zamienników cukru, zamienników mąk, produktów przeznaczonych dla alergików i wegan.
Przygotowanie biszkoptu bez cukru, bez glutenu, wegańskiego
Przygotowanie kremów idealnych w wersji Fit i bez cukru.
Przygotowanie Drip Cake w różnych wersjach.
Zdobienie tortów.
Zdjęcia wykonanych słodkości.
Wręczenie certyfikatów.
Ilość miejsc ograniczona (max 8)
Czas Trwania 4-5h