stat

Zapisz się na słodkie warsztaty z Patrykiem Szczepańskim, uznanym w branży cukierniczej specjalistą od czekolady.

Podczas warsztatów:
* Przedstawimy kilka faktów na temat czekolady wiedza oparta na rzetelnych źródłach
* Nauczysz się świadomie pracować z czekoladą
* Zatemperujesz czekoladę różnymi metodami
* Poznasz triki i techniki eksperta
* Przygotujesz wyrafinowane trufle i tabliczki czekolady

Nie ważne, czy dopiero zaczynasz, czy już masz doświadczenie - to wydarzenie jest dla Ciebie!

Poznaj bliżej Prowadzącego
Patryk Szczepański

Doświadczenie w branży zdobywał między innymi w trójmiejskich kawiarniach oraz hotelach. To zaprowadziło go do pozycji szefa cukierni Hotelu Hilton w Gdańsku, a następnie doradcy technicznego  w Barry Callebaut Chocolate Academy w Łodzi. To właśnie tam miał okazję uczyć się od najlepszych cukierników z całego świata. Następnie objął stanowisko technologa w nowo powstałej firmie Kaiser Patisserie, gdzie pomagał rozwijać nowe produkty oraz usprawniać procesy . W chwili obecnej prowadzi firmę 'Pure Sugar", której profilem jest doradztwo w zakresie cukiernictwa. Jest też ambasadorem marki Cacao Barry i Silikomart. Kładzie mocny nacisk na zrozumienie procesów w cukiernictwie oraz dogłębne poznanie produktów. Na każdym szkoleniu stara się przelać swoją pasję do cukiernictwa zarówno w produktach które tworzy jak i w podejściu do uczestników. Jego ulubione motto to: "mniej znaczy więcej".

Przyjdź do nas z bliską osobą i wspólnie cieszcie się czekoladą.
Po takim warsztacie wzrost endorfin gwarantowany!!!

Zapisz się już dziś!
julia@dulci.pl
510 004 091


Ilość miejsc ograniczona!

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    290 zł
PRZY ZAPISIE DWÓCH OSÓB UDZIELAMY RABATU  - ZAPYTAJ O SZCZEGÓŁY
wrz 19

piątek, g. 17.00

Gdynia,
bilety 250 zł

w każdy czwartek (do 25.12), g. 16.00

bilety 79 zł