stat
Impreza już się odbyła

Warsztat kulinarny, który całkowicie będzie  poświęcone są jednemu z najwyższej jakości i wszechstronnie użytecznych składników kuchni masłu! Podczas tych warsztatów wkroczysz w fascynujący świat maślanej doskonałości, gdzie odkryjesz jego sekrety, zastosowania i wyjątkowe właściwości.

lis 22

piątek, g. 18:00

bilety 220 zł
lis 23

sobota, g. 11:00

bilety 350 zł
Prowadzący: Kamil Sadkowski
Czas trwania: 4 h

Przygotujemy
-> domowe masło (z mleka krowiego)

Dania na bazie masła:

  • masło limonkowo-kolendrowe (krewetki z grilla z polentą)

  • masło z algami morskimi (zapiekane małże św. Jakuba z sałatką z pędów bambusa)

  • masło bazyliowo-pistacjowe (makaron rigatoni z wędzonym łososiem MOWI)

  • masło z pieczoną skórką kurczaka i chili ( kurczak  z klasycznym puree)

  • masło palone (pieczone brzoskwinie z domowymi lodami)


-> podczas warsztatów pracujemy indywidualnie.
-> po zakończonym gotowaniu, posiłki są pakowane w ekologiczne opakowania na wynos.