Tematem spotkania będzie ramen i jego ciekawe warianty podania. Ten posiłek zadowoli podniebienia wegetarian jak również osób które bez mięsa nie wyobrażają sobie życia. Poznacie jak prawidłowo przygotować wywary, idealny makaron i wszystkie najciekawsze aromatyczne składniki.
Przygotujemy1.ramen (makaron)
2. wywary
wieprzowy
drobiowy
grzybowy
rybny
3.oleje i masła
nori olej
chilli olej
palony czosnek olej
masło shitake
4. tare
soya tare
spicy miso tare
kimchi tare
curry tare
goma tare
5.jajka
-63 stopnie
-Marynowane
6.dodatki
marynowane grzyby
kimchi
pikle
chrupki z kurzej skóry
chipsy z czosnku
shisho w tempurze
7.mięsa ryby i vege
soft shell crab w tempurze
łosoś w słodkim sosie sojowym
kurczak kara-age
chashu boczek
salt&pepper tofu
boczniaki w panko
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).