stat

Podczas warsztatów pozwalamy uwolnić wyobraźnie i zdradzamy nowe sekrety kulinarne. Warsztaty są skierowane dla nastolatków w wieku 12-17 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.

Prowadzenie Kamil Sadkowski
Czas trwania 2-2,5 h
Przygotujemy
Sushi Maki

  • z łososiem MOWI

  • z tuńczykiem

  • z ogórkiem i sezamem

  • z marynowaną tykwą (Kampyo)

  • z awokado

Sushi Nigiri

  • z krewetkami gotowanymi (Ebi)

oraz zupę  Miso-shiru z glonami wakame i tofu

->Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
-> przeprowadzamy konkurs wiedzy kulinarnej z nagrodami.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

sie 15

piątek, g. 12:00 - 23:00

Gdańsk,
Wstęp wolny
paź 18

sobota, g. 10:00

bilety 290 zł