stat
Impreza już się odbyła

Odkryjesz sztukę przygotowywania różnorodnych azjatyckich makaronów. To prawdziwa podróż przez smaki i tradycje kuchni Dalekiego Wschodu, gdzie każdy makaron jest pysznym i wyjątkowym daniem.

sie 28

czwartek, g. 18:00

bilety 540 - 990 zł
wrz 18

czwartek, g. 18:00

bilety 470 zł
Prowadzący: Kamil Sadkowski

Przygotujemy
> Soba (gryczany makaron na zimno  z delikatnym sosem)
> Japchae (makaron z słodkich ziemniaków z wołowiną warzywami)
> Udon (pszenny makaron z bulionem i tempurą)
> Chow Mein (jajeczny makaron z warzywami)
> Pad Thai (ryżowy makaron z kurczakiem)

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.