stat

Przygotowanie chleba bez drożdży to alchemia i unikalna umiejętność. Dowiecie się  o zdrowiu płynącym z przefermentowanego ciasta. Podczas warsztatów nauczycie się jak szukać doskonałych produktów, sprzętu i poznacie unikalne techniki. Zdobyte umiejętności pozwolą Wam na tworzenie wyjątkowych wypieków.

Karol Nagórski
czas trwania 4-5 h

Przygotujemy
> zakwas pszenny i żytni
> ciasto do wypieku chleba w warunkach domowych
> chleb pszenny na zakwasie
> chleb żytni na zakwasie
Do chleba przygotowany będą smarowidła warzywne i domowe masło smakowe.

->podczas warsztatów pracujemy w grupach, a czasem przygotowujemy dania samodzielnie.
->po gotowaniu zasiadamy do wspólnego posiłku, serwujemy kawę, herbatę i wodę.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

sie 23

sobota, g. 16.00

Gdynia,
bilety 250 zł
paź 18

sobota, g. 10:00

bilety 290 zł