stat
Impreza już się odbyła

Te warsztaty to nie tylko nauka gotowania, ale również okazja do rozwijania kulinarnych pasji, poszerzania horyzontów i nawiązywania nowych przyjaźni.  Warsztaty są skierowanie dla dzieci w wieku 7-11 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców. Tym razem zabieramy dzieci do świata szybkich, ale pysznych dań.

lis 23

sobota, g. 11:00

bilety 350 zł
sty 11

sobota, g. 15:00

bilety 199 zł
Prowadzenie: Kamil Sadkowski
Czas trwania: 2/2,5 h

Przygotujemy
> energetyczny shake z owoców leśnych, nasion chia i mięty
> naggetsy z kurczaka panierowane w płatkach kukurydzianych i sezamie z sosem tonkatsu
> wytrawnie gofry z pieczoną kaczką, szybkimi piklami z ogórka i sosem z syprou klonowego i chili
> zapiekanki z chleba na zakwasie z mascarpone, wędzonym łososiem MOWI, awokado i kruszoną z jajka i bekonu
> muffiny z borówkami i tahini z sosem z chałwowym

-> podczas warsztatów pracujemy w niewielkich grupach, są jednak potrawy, które nie wymagają tak wiele czasu i przygotujemy je indywidualnie.
->  przeprowadzamy konkurs wiedzy kulinarnej z nagrodami.