Pasjonat kuchni francuskiej i perfekcjonista, swoje doświadczenie buduje od ponad dziesięciu lat w najlepszych restauracjach w Polsce, w Norwegii i w wyróżnionej Hoste Arms Louise w Anglii, gdzie doskonalił swoją wiedzę i technikę pracując u boku Rory Whelana i francuskich kucharzy. Najważniejsza dla Piotra jest jakość produktu i wykorzystanie go z szacunkiem co przekłada się na wysublimowany i pełny smak dania skomponowany z francuską finezją i dbałością o szczegóły.
Kuchnia Maghrebu w wersji wegetariańskiej
9 maja, godz.18.00 - cena 160 zł os.
Prowadzenie Ewa Malika Juchnowicz
https://restauracjamalika.pl/index.html
Kuchnia Francuska w nowej odsłonie
16 maja, godz.18.00 - cena 170zł os.
Prowadzenie: Piotr Kuśnierek - Sous - chef w restauracji Malika
Rodzinne gotowanie- warsztaty kulinarne dla rodziców z dziećmi (8-14 lat)
18 maja, godz. 9.30 - cena 200 zł - rodzic+dziecko
Prowadzenie Ewa Malika Juchnowicz
https://restauracjamalika.pl/index.html
Arabskie przyjęcie
23 maja, godz.18.00, 170 zł/os
Prowadzenie Ewa Malika Juchnowicz
https://restauracjamalika.pl/index.html
UPUSTY
10% dla dwóch osób, 15% dla trzech lub więcej (nie dotyczy warsztatów z dziećmi).
ZAPRASZAMY!