stat
Impreza już się odbyła

Dla Koreańczyków jednym z najważniejszych składników jest ryż, który jest otoczony dużą ilością przystawek. Podczas warsztatów będziecie mieli okazję poznać dużo ciekawych połączeń smakowych, z doskonałym wyglądem i aromatem.

Przygotujemy:
1. Baechu Kimchi (tradycyjne danie z kiszonych warzyw)
2. Gaji Namul (gotowane na parze bakłażany)
3.  Bindaetteok (placki z fasoli mung i liśćmi paproci)
4. Gyeran Jangjorim (słodko-słone duszone jajka)
5. Tteokbokki (kluski ryżowe z ostrym sosem i sezamem)
6. Dubu Kimchi (tofu ze smażonym kimchi)
7. Jjajang Myeon (makaron z wieprzowiną, warzywami i czarną pastą sojową)
8. Nakji Bokkeum (smażone ośmirniczki z ostrym sosem)
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).