stat

Nauczycie się nowoczesnych technik kulinarnych, nietypowych połączeń produktów. Poznacie alternatywną a zarazem ekstrawagancką kuchnię w zupełnie nowej odsłonie. Podczas warsztatów posmakujecie produkty, które wyglądem i smakiem zaskoczą Was z każdym kęsem.

Prowadzący: Rafał Koziorzemski

Przygotujemy
->solony łosoś MOWI  z ogórkiem, białą rzodkwią i dresingiem z siemienia lnianego i koperkiem
->stek z kapusty z puree ziemniaczanym i brązowym masłem z surówka z białej kapusty
->metka z suma z kiszonym ogórkiem, marynowanym koprem włoskim i majonezem rybnym
->polędwiczka wieprzowy z sosem Albufera , fondantem ziemniaczanym ze szczypiorkiem i glazurowaną cykorią z parmezan

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).