stat
Impreza już się odbyła

Warsztaty będą poświęcone  włoskim sosom, które można przygotować  w 15 minut. Czyli w czasie, od postawienia wody do ugotowania makaronu. We Włoszech makaron jest podawany najczęściej jako pierwsze danie obiadowe. Jego większa porcja może stanowić samodzielne danie, a bogactwo składników i smaków sprawi, że zastąpi cały posiłek.

w każdą niedzielę (do 29.06.2025), g. 13:00

Gdańsk,
bilety 109 zł
Przygotujemy
spaghetti alle olive e rucola  (spaghetti z oliwkami i rukolą)
linguine al pesto  (linguine z bazyliowym pesto)
spaghetti alla carbonara  (spaghetti carbonara z guanciale)
 spaghetti amatericiana  (spaghetti z sosem pomidorowym i pancettą)
 linguine ai frutti di mare  (linguine z owocami morza)
penne mari a monti  (penne z borowikami i krewetkami)
penne al salmone e salvia  (penne z wędzonym łososiem i szałwią, w śmietanowym sosie)