stat
Impreza już się odbyła

Podczas warsztatów pozwalamy uwolnić wyobraźnie i zdradzamy nowe sekrety kulinarne. Warsztaty są skierowane dla nastolatków w wieku 12-17 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.

maj 17

sobota, g. 11:00

bilety 330 zł
maj 16-18

piątek - niedziela, g. 12:00

Gdańsk,
Wstęp wolny
Przygotujemy:

1. tajska zimna herbata (Tajlandia)
2. aromatyczna zupa z krewetkami (Tajlandia)
3. kluski ryżowe z ostrym sosem i sezamem (Korea)
4. szaszłyki z kurczaka z ostrym orzechowym sosem ( Indonezja)
5. ogórek kwaśno-ostry (Chiny)
6. krewetki z grilla z sosem z tamaryndowca i chili (Tajlandia)
8. łosoś MOWI pieczony w liściu bananowca z słodkim sosem z mleka kokosowego i kurkumy (Indonezja)