stat
Impreza już się odbyła

Podczas warsztatów pozwalamy uwolnić wyobraźnie i zdradzamy nowe sekrety kulinarne. Warsztaty są skierowane dla nastolatków w wieku 12-17 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.

gru 13

sobota, g. 11:00

Gdynia,
bilety 550 zł
mar 13-15

piątek - niedziela, g. 12:00

Pomlewo,
bilety 1699 zł
Przygotujemy:

1. tajska zimna herbata (Tajlandia)
2. aromatyczna zupa z krewetkami (Tajlandia)
3. kluski ryżowe z ostrym sosem i sezamem (Korea)
4. szaszłyki z kurczaka z ostrym orzechowym sosem ( Indonezja)
5. ogórek kwaśno-ostry (Chiny)
6. krewetki z grilla z sosem z tamaryndowca i chili (Tajlandia)
8. łosoś MOWI pieczony w liściu bananowca z słodkim sosem z mleka kokosowego i kurkumy (Indonezja)

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.