stat
Impreza już się odbyła

Podczas warsztatów pozwalamy uwolnić wyobraźnie i zdradzamy nowe sekrety kulinarne. Warsztaty są skierowane dla nastolatków w wieku 12-17 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.

lip 26

sobota, g. 11:00

bilety 280 zł
sie 27

środa, g. 17.00

Gdynia,
bilety 220 zł
Przygotujemy:

  • baja fish tacos (tacos z rybą i salsą mango i melasy z granatu)

  • placki ziemniaczane z serem i padrons peppers

  • smażone papryczki japaleño nadziewane serem i dressingiem z kwaśnej śmietany i limonki

  • kalmary w kremowym sosie chipotle

  • ryż meksykański z sofrito i chorizo

  • placuszki z mięsem kraba z salsą pico de gallo

  • domowe lody z chili ancho i czekoladą


Podczas warsztatów pracujemy w niewielkich grupach, są jednak potrawy, które nie wymagają tak wiele czasu i przygotujemy je indywidualnie.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.