stat
Impreza już się odbyła

Podczas warsztatów pozwalamy uwolnić wyobraźnie i zdradzamy nowe sekrety kulinarne. Warsztaty są skierowane dla nastolatków w wieku 12-17 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.

lis 29

piątek, g. 19:00

Gdańsk,
bilety 249 zł
gru 31

wtorek, g. 19:00

bilety 390 zł
ulgowy 200 zł
Przygotujemy:
1. wegańskie pieczone kulki z dżemem z chili i pomidorów
2. burger z łososiem MOWI i krewetkami, pikle z ogórka i sezamem i salsą z mango
3. nachosy zapiekane z farszem z grzybów i czekolady, jalapeño, serem cheddar i guacamole
4. panierowany kalafior w panko i  salsą z orzechów i mleka roślinnego
5. nuggetsy z indyka panierowane w płatkach kukurydzianych i sezamie z salsą czosnkową
6.  paszteciki z farszem z zielonego groszku z salsą jogurtowo-miętową
7. krążki z kalmarów  z salsą z kremu kokosowego i kolendry
8. lody jogurtowo-sezamowe ze słonym karmelem i owocami

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).