stat
Impreza już się odbyła

Ten posiłek zadowoli podniebienia wegetarian jak również osób które bez mięsa nie wyobrażają sobie życia. Poznacie jak prawidłowo przygotować wywary, idealny makaron i wszystkie najciekawsze aromatyczne składniki.

wrz 26

piątek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 330 zł
paź 9

czwartek, g. 18:00

bilety 490 zł
Przygotujemy
1.ramen (makaron)
2. wywary

> wieprzowy
> drobiowy
> grzybowy
3.oleje
> nori olej
> chili olej
> palony czosnek olej
4. tare
> soya tare
> spicy miso tare
> curry tare
5.jajka
-> marynowane
6.dodatki
> marynowane grzyby
> chrupki z kurzej skóry
> chipsy z czosnku
7.mięsa i  vege
> kurczak kara-age
> chashu boczek
> salt&pepper tofu
> boczniaki w panko

-> podczas warsztatów pracujemy w niewielkich grupach, są jednak potrawy, które nie wymagają tak wiele czasu i przygotujemy je indywidualnie.
-> przeprowadzamy konkurs wiedzy kulinarnej z nagrodami.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.