stat

Ten posiłek zadowoli podniebienia wegetarian jak również osób które bez mięsa nie wyobrażają sobie życia. Poznacie jak prawidłowo przygotować wywary, idealny makaron i wszystkie najciekawsze aromatyczne składniki.

Prowadzenie: Kamil Sadkowski
czas trwania 4 h

Przygotujemy

1.ramen (makaron)
2. wywary

> wieprzowy
> drobiowy
> grzybowy
>rybny

3.oleje
> nori olej
> chilli olej
> palony czosnek olej
4. tare
> soya tare
> spicy miso tare
> kimchi tare
> curry tare
> goma tare

5.jajka
->marynowane

6.dodatki
> marynowane grzyby
> chrupki z kurzej skóry
> chipsy z czosnku
> shisho w tempurze

7.mięsa ryby i vege
> soft shell crab w tempurze
> łosoś w słodkim sosie sojowym
> kurczak kara-age
> chashu boczek
> salt&pepper tofu
> boczniaki w panko

-na warsztatach pracujemy w grupach, a czasem przygotowujemy dania samodzielnie.
-po gotowaniu zasiadamy do wspólnego posiłku, przy którym serwujemy wino w porcjach degustacyjnych.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

sie 7

czwartek, g. 19:00

Gdańsk,
bilety 189 zł
paź 20

poniedziałek, g. 18:00

bilety 440 zł