stat
Impreza już się odbyła

Podczas warsztatów pozwalamy uwolnić wyobraźnie i zdradzamy nowe sekrety kulinarne. Warsztaty są skierowane dla nastolatków w wieku 12-17 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.

cze 10

wtorek, g. 11:00

Online
Wstęp wolny

w każdy wtorek (do 16.12), g. 10:00

bilety 100 zł
Przygotujemy
Sushi Maki
1. z łososiem MOWI
2. z tuńczykiem
3. z ogórkiem i sezamem
5. z marynowaną tykwą (Kampyo)
5. z awokado
Sushi Nigiri
1. z krewetkami gotowanymi (Ebi)
oraz zupę  Miso-shiru z glonami wakame i tofu

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
 

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.